آداب ناهار کاری
اگه میزبان یک ناهار کاری هستین این موارد رو رعایت کنید:
- محل پذیرایی رو جایی در نظر بگیرین که هر مهمون حدوداً یه فضای 40 در 50 سانتی داشته باشه.
- یک بازهی یک ساعته رو برای رسیدن سفارش در نظر بگیرین، فقط موقع دعوت کردن بپرسین که مهمونتون رژیم غذایی خاص یا به مادهی غذاییای حساسیت داره یا نه.
- مهمون متناسب با سفارش میزبان، غذاش رو انتخاب میکنه. به مهمونتون منوی بدون قیمت بدین و اگه آنلاین سفارش میدین خودتون منو رو براش بخونید و سفارشش رو ثبت کنید و آنلاین پرداخت کنید که متوجه قیمت غذا نشه. موقع سرو هم دقت کنید فاکتور روی ظرفها نباشه.
- بهتره غذایی رو سفارش بدین که با قاشق چنگال بشه خورد، فقط موقع پذیرایی قاشق چنگال یه بار مصرف نیارین. غذاهای دریایی چون خیلی سلیقهای طبخ میشن و خوردنشون دردسر داره و کباب کوبیده چون خیلی بو داره، گزینه مناسبی برای نهار رسمی کاری نیست
- اگه مهمونتون ریش و سبیل داره، غذایی که پنیر و چربی زیاد داره، مثل چیزبرگر، سفارش ندین. اگه مجبور بودین ساندویچ سفارش بدین، حتما بگین براتون دو یا سه قسمتش کنه.
- اگه مذاکراتتون موقع ناهاره، آروم غذا بخورید که نشون بدین به حرف طرف مقابلتون دقیق گوش میدین.